Nieuws uit Schiedam Centrum - Volwassenen

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Programma november
Een overzicht van alle activiteiten in de inloophuizen kun je vinden op www.inloophuizen.nl of klik op onderstaande link.
Joop Polder Weekend (25 en 26 juni)
Met trots presenteren wij in het Joop Polder Weekend van 25 en 26 juni het nieuwe spectaculaire drieluik van Joop Polder, a dreamy afternoon, 200x70 cm. Ook zullen enkele andere nieuwe schilderijen te zien zijn. Op beide dagen is Joop Polder aanwezig van 1200 tot 1800 uur.Locatie: Art Gallery Voûte, Grote Markt 39 A, 3111 NH, Schiedam. Daar vind je ook de collectie met onze vaste kunstenaars.https://www.artgalleryvoute.com/artists-m-z/joop-polder/
Buurtplaatjes Schiedam-Oost!
Spaarde jij ze ook? De voetbal-, dieren- of Pokemonplaatjes die je als sticker in een boek plakt?Het Stedelijk Museum Schiedam en kunstenaar Maarten Bel komen deze zomer met een nieuwe variant: Buurtplaatjes Schiedam-Oost. Een spaar- en stickerboek met onder andere bewoners uit Schiedam-Oost. Woon je in deze wijk en wil je meedoen als ‘plaatje’? Het maakt niet uit hoe oud je bent, iedereen in Schiedam-Oost kan meedoen.Je kunt je opgeven via de website: