Prikbord van Schiedam

Ontdek de 5 oproepen van je buren

Aangeboden
Ontmoeten

BVSZ Bingo

Zaal open 19:30 bingo start 20:00 7 rondes voor 10 euro

Gevraagd
Meedoen

Schrijftalenten voor Wijkmagazine Oost!

Wijkmagazine Oost verschijnt 3 a 4 keer per jaar en wordt gemaakt voor en door mensen die in Schiedam-Oost wonen en/of werken. Houd je van schrijven en uitpluizen en wil je een bijdrage leveren? Je bent van harte welkom!

Aangeboden
Meedoen

Scouting

Op avontuur

Elke week iets nieuws ontdekken? Elke week op avontuur?

Samen met je vriendinnen of vriendjes de wereld om je heen ontdekken, uitdagingen aan gaan en een heleboel plezier beleven: kom dan gratis en vrijblijvend drie weken mee doen met de Scouting Tono-groep.

Leeftijdsgroepen

Een kind van 5 jaar oud wil andere avonturen dan eentje van 12 jaar. Daarom kent de Scouting Tono-groep verschillende leeftijdsgroepen, met activiteiten die passen bij jouw leeftijd:

  • Bevers voor meisjes en jongens van 4 tot 7 jaar
  • Welpen voor meisjes en jongens van 7 tot 11 jaar
  • Scouts voor meisjes en jongens van 11 tot 15 jaar
  • Explorers voor meisjes en jongens van 15 tot 18 jaar
  • Roverscouts voor meisjes en jongensvan 18 tot 23 jaar

Kijk op www.scoutingtono.nl wanneer de activiteiten worden gehouden en geef je op om drie weken lang gratis mee te mogen doen!

Prijs

Gratis
Gevraagd
Helpen

Maatjes voor praatjes en/of boodschappen

We krijgen van bewoners uit Schiedam Oost regelmatig vragen voor hulp met boodschappen (brengen, samen boodschappen halen), voor gezelschap thuis of samen erop uit of zo. Vind jij het leuk om 1 op 1 iets voor iemand te betekenen? Neem contact op en dan zoeken we de perfecte match!

Gevraagd
Helpen

Thuiskoks gezocht voor 1 tot 6 porties

Voor de thuisbezorgdmaaltijden van De Vrienden van Oost zijn we op zoek naar vrijwilligers in Schiedam Oost die het leuk vinden om 1 x per week thuis 1 tot 6 porties extra te koken en dit donderdagavond of vrijdagochtend vers (of desnoods diepgevroren) bij het wijkhuis af te leveren. De maaltijden worden via De Vrienden van Oost bezorgd.

Vanwege de huidige afnemers gaat de voorkeur uit naar gerechten met vlees of gevogelte en niet te pittig. Af en toe vegetarisch is ook prima. En natuurlijk een gezonde samenstelling van zo'n 1 ons vlees en 2,5 ons groente per portie. Belangrijk is ook dat het gerecht ook na opwarmen in de magnetron nog lekker is!

De kosten van het eten mogen maximaal € 2,50 per portie zijn en worden vergoed o.b.v. de boodschappenbonnetjes. Voor bakjes om het eten in te doen wordt gezorgd.

Ben jij een hygiënische kok die het leuk vindt om iets voor een buurtgenoot te betekenen, neem dan contact op met Kari vd Vrienden van Oost/Sterk in Company op 0614559988 of stuur een mail naar info@sterkincompany.nl

Zoom