Energie besparen? De energiecoach helpt!

Aangeboden
Helpen
De energiecoach geeft 100% gratis advies voor het verlagen van je energierekening.

De energieprijzen zijn torenhoog. Een goed moment dus om te kijken hoe je je energieverbruik kunt verlagen. Dat kan op twee manieren. Wat niets kost, is je gedrag aanpassen: tussendeuren sluiten, de verwarming een uurtje eerder lager zetten, korter douchen enzovoort. In de categorie kleine investeringen kun je denken aan het bevestigen van tochtstrips en radiatorfolie om de warmte binnen te houden. Wil je het groot aanpakken, dan variëren de mogelijkheden van isolatiewerkzaamheden tot het opwekken van je eigen zonne-energie.

Wat je ook wilt, de energiecoaches van Energiek Schiedam helpen je graag op weg!

Wat is een energiecoach?

De energiecoaches zijn vrijwilligers met een hart voor duurzaamheid. Zij hebben bij Hoom een speciale opleiding gevolgd en zijn hiermee bevoegd om advies te geven over energiebesparing. Tijdens een huisbezoek van ongeveer anderhalf uur krijg je tips voor eenvoudige en betaalbare aanpassingen, speciaal op jouw woning afgestemd. Advies per telefoon of beeldbellen is ook mogelijk.

De energiecoaches geven 100% gratis, onafhankelijk en vrijblijvend advies. Ze verkopen geen producten en zijn niet verbonden aan bepaalde leveranciers. 

Hoe bereid je je op het gesprek voor?

Het is handig als je de jaarafrekening van je energieleverancier bij de hand hebt. Zo krijgt de energiecoach nog beter inzicht in je huidige energieverbruik. Heb je specifieke vragen, zet ze dan alvast op papier. 

Wie

Volwassenen
Senioren

Prijs

Gratis

Contact

Heb je een vraag?
Stuur ons een bericht via het onderstaande contactformulier:

Energiek Schiedam
-17