Thuiskoks gezocht voor 1 tot 6 porties

Gevraagd
Helpen

Voor de thuisbezorgdmaaltijden van De Vrienden van Oost zijn we op zoek naar vrijwilligers in Schiedam Oost die het leuk vinden om 1 x per week thuis 1 tot 6 porties extra te koken en dit donderdagavond of vrijdagochtend vers (of desnoods diepgevroren) bij het wijkhuis af te leveren. De maaltijden worden via De Vrienden van Oost bezorgd.

Vanwege de huidige afnemers gaat de voorkeur uit naar gerechten met vlees of gevogelte en niet te pittig. Af en toe vegetarisch is ook prima. En natuurlijk een gezonde samenstelling van zo'n 1 ons vlees en 2,5 ons groente per portie. Belangrijk is ook dat het gerecht ook na opwarmen in de magnetron nog lekker is!

De kosten van het eten mogen maximaal € 2,50 per portie zijn en worden vergoed o.b.v. de boodschappenbonnetjes. Voor bakjes om het eten in te doen wordt gezorgd.

Ben jij een hygiënische kok die het leuk vindt om iets voor een buurtgenoot te betekenen, neem dan contact op met Kari vd Vrienden van Oost/Sterk in Company op 0614559988 of stuur een mail naar info@sterkincompany.nl

Wie

Volwassenen

Contact

Kari Kolstrup
Contactpersoon

Neem contact op met Kari:

-15