Buurtcirkel

bewonersinitiatief
Ontmoeten

Voel je je wel eens eenzaam? Of lijkt het je leuk om af en toe wat te gaan doen met anderen? Ken je niet veel mensen in jouw buurt? Wil je graag iets betekenen voor iemand anders of kun je zelf ook wel wat hulp gebruiken?

In een Buurtcirkel ben je er voor elkaar, want iedereen is wel ergens goed in. Samen naar de tandarts, boodschappen doen, een administratieve klus, of iets in huis, het zijn soms de kleine dingen waar je elkaar mee kunt helpen. Een Buurtcirkel draagt bij aan jouw ontwikkeling omdat je bijvoorbeeld leert om hulp te vragen, zelfvertrouwen krijgt, een netwerk opbouwt en zelfstandiger wordt.

Je hoeft dit niet alleen te doen. Jouw Buurtcirkelnetwerk, een vrijwilliger en een professionele coach helpen jou hierbij.

In Schiedam Nieuwland komen bij elkaar in buurthuis DOCK op het Dreesplein. Elke woensdagavond zien we elkaar. Soms drinken we koffie en kletsen we wat, soms koken en eten we met elkaar. We doen wel eens uitstapjes en als het nodig is helpen we elkaar of doen we een bakkie bij elkaar thuis.

Je bent welkom als je eens wil komen kijken. Bel, app of mail me gerust als je interesse hebt!

Mijn telefoonnummer is 06-41091982, mijn email is pascal.hofman@pameijer.nl

Ik wil ook jou bellen als je dat fijner vindt, vul dan hieronder je gegevens in, dan bel ik je op!

Ook in Schiedam Centrum, Groenoord en de Gorzen is er een Buurtcirkel, ik kan je verbinden met deze Buurtcirkels als je daar meer in die buurt woont.

Wie

Volwassenen
Senioren
Rolstoelvriendelijk

Contact

Neem contact op met Pascal:

Pascal Hofman
Contactpersoon
12