SchuldHulpMaatje Schiedam

non-profit organisatie
Vrijwilligerswerk
Financieel
Welzijn
Stichtingen

Vanuit drie verschillende kerken in Schiedam is het initiatief gestart om een lokale afdeling van SchuldHulpMaatje in het leven te roepen. Hiervoor is stichting ‘Voor Elkaar Schiedam’ opgericht. De stichting heeft de ideële en sociale doelstelling om, naast de professionele schuldhulpverlening, hulp te bieden aan mensen in Schiedam die dit maar al te goed kunnen gebruiken.

Bent u op zoek naar een oplossing van uw schulden? Onze coördinator is te bereiken op 06-83613227 of per e-mail op coordinator@schiedam.schuldhulpmaatje.nl.

SchuldHulpMaatje heeft nu 12 enthousiaste vrijwilligers, maar wij blijven hard op zoek naar vrijwilligers die als SchuldHulpMaatje aan de slag willen. Een SchuldHulpMaatje is de steun en toeverlaat voor mensen die financieel zijn vastgelopen of dat dreigen te raken. De vrijwilliger kan iemand helpen om nog op tijd het tij te keren, ondersteuning geven tijdens een traject van schuldsanering en ook daarna om de financiële huishouding op orde te houden. De SchuldHulpMaatjes krijgen via de landelijke stichting een driedaagse cursus aangeboden om goed voorbereid te zijn op het vrijwilligerswerk.

Wie

Jongeren
Volwassenen
Senioren

Contact

Neem contact op met Marco:

Marco Kool
Contactpersoon
-2