Stichting B for You mentorprogramma's

non-profit organisatie
Welzijn
Vrijwilligerswerk
Stichtingen

Maak jij het verschil in het leven van een kind (mentee), waardoor het zekerder, zelfstandiger en positiever in het leven komt te staan? Lees dan gauw verder!

Stichting B for You biedt vier mentorprogramma’s aan voor kinderen tussen de 6 t/m 16 jaar uit Rotterdam, Schiedam, Vlaardingen, en Maassluis. Zij kunnen door verschillende omstandigheden een steuntje in de rug gebruiken.

Als mentor spreek je minimaal twee keer per maand af met je mentee om samen iets te ondernemen. Dit doe je gedurende minimaal een jaar, waarin jullie onder meer gaan ontdekken waar je mentee goed in is. Het gaat om kinderen die bijvoorbeeld in een sociaal isolement zitten of opgroeien in een (eenouder) gezin met een laag inkomen, maar die vooral de vitamines ‘Aandacht’ en ‘Relaties’ nodig hebben. Door een tekort aan mentoren moeten deze kinderen lang op een mentor wachten. Vooral jongens wachten vaak heel lang op een mannelijke mentor. Maar ook vrouwelijke mentoren hebben we eigenlijk nooit genoeg.

Ben jij minimaal 18 jaar en wil jij verschil maken voor een van deze kinderen? Neem dan contact met ons op via de onderstaande gegevens.

Wie

Kinderen
Jongeren

Waar

Bergsingel 271
Rotterdam

Contact

Contactpersoon

Neem contact op met :

-14