KLiK Vrijwilligers Schiedam

non-profit organisatie
Vrijwilligerswerk
Advies
Werving & Selectie

Een goede klik tussen een organisatie en vrijwilliger is waarvoor we werken. We willen vrijwilligerswerk toegankelijk maken voor iedereen. Dit vraagt om een deskundig en prettig vrijwilligersklimaat.

We denken mee met organisaties en vrijwilligers over mogelijkheden, matchen vrijwilligers met de juiste organisatie, geven advies, zorgen voor deskundigheidsbevordering door trainingen aan te bieden en organiseren evenementen. We brengen mensen bij elkaar om kennis te delen, brengen samenwerkingen tot stand en hebben plezier in het prachtige werk dat door jullie wordt verricht.

Wil je aan de slag als vrijwilliger of zoek je juist een vrijwilliger? Wil je weten welke klus bij jou past of wil je weten wat er allemaal komt kijken bij het werken met vrijwilligers? Welke vraag je ook hebt met betrekking tot vrijwilligerswerk, wij helpen je graag verder.

Neem een kijkje op onze website of neem contact met ons op. Ook kun je langskomen op ons inlooppunt op de Hoogstraat 20. Kijk voor informatie, contact en openingstijden op www.klikvrijwilligers.nl.

KLiK Vrijwilligers Schiedam is een onderdeel van de gemeente Schiedam.

Wie

Jongeren
Volwassenen
Senioren

Contact

Heb je een vraag?
Stuur ons een bericht via het onderstaande contactformulier:

-4