WOT Schiedam Centrum West

non-profit organisatie
Hulpverlening
Medewerkers van het WijkOndersteuningsTeam helpen de inwoners van Schiedam met vragen over zorg, welzijn, opvoeden en inkomen. Bel of mail ons, we zijn er voor u!

Medewerkers van het WijkOndersteuningsTeam helpen de inwoners van Schiedam met vragen over zorg, welzijn, opvoeden en inkomen. Bel of mail ons, we zijn er voor u!

U weet zelf vaak het beste wat goed is voor uzelf of uw gezin. En komt u er niet uit, dan zoekt u informatie, advies of hulp bij uw familie, buren, vrienden of kennissen. Maar soms weten zij het ook niet of is een situatie te ingewikkeld. Dan kunt u naar het WOT in uw eigen wijk. Het WOT ondersteunt bij het verhelderen van uw vraag en kijkt samen met u naar mogelijkheden. U kunt bij het WOT terecht met vragen over geldzaken, relaties, opvoeden, opgroeien, inkomen, (jeugd)zorg, voorzieningen, activiteiten of vrijwilligerswerk.

Het WOT is voor bewoners van 0 tot 100. Samen kijken we hoe we uw vraag zo goed mogelijk kunnen beantwoorden of bij welke organisatie, instantie of stichting u terecht kunt.

U kunt op verschillende manieren contact leggen met WOT Schiedam:

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 08.30 uur tot 17.00 uur via 010 316 00 99. Als u belt tussen 08.30 uur en 17.00 uur, dan krijgt u een medewerker van het WOT in uw eigen wijk aan de lijn. Is het druk dan bellen wij u zo spoedig mogelijk terug!

Op de website staat een contactformulier dat u kunt invullen om een afspraak te maken voor een eerste gesprek.

Indien nodig maken we een afspraak met u en reserveren daarvoor een geschikte ruimte. We maken dan wel de volgende afspraken met u voor uw en onze veiligheid:

  • U komt (zo mogelijk) alleen naar de afspraak
  • We houden 1,5 meter afstand en schudden geen handen
  • We zorgen voor een schone ruimte en maken schoon wat we gebruiken
  • Koffie / thee en toiletgebruik zijn niet toegestaan

Wie

Kinderen
Jongeren
Volwassenen
Senioren

Waar

Sint Liduinastraat 58
Schiedam

Contact

Heb je een vraag?
Stuur ons een bericht via het onderstaande contactformulier:

-2