Centrum voor Jeugd en Gezin Schiedam CJG

non-profit organisatie
Hulpverlening
Opvoeding

Door het coronavirus doen wij zoveel mogelijk afspraken telefonisch of via beeldbellen. Beeldbellen gaat vanuit onze beveiligde werkomgeving, met Microsoft Teams.

Het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) is dé plek waar ouders, verzorgers, kinderen, jongeren en professionals in de regio Rotterdam-Rijnmond terechtkunnen met vragen over gezondheid, opvoeden, opgroeien en verzorging. Onze jeugdartsen, jeugdverpleegkundigen, pedagogen en andere professionals weten als geen ander dat het grootbrengen van een kind soms een uitdaging is en wel eens vragen met zich meebrengt. Daarom staan ze naast ouders en verzorgers om gezond en veilig opgroeien mogelijk te maken, vanaf de zwangerschap tot het moment dat een kind volwassen is.

Gezond en veilig opgroeien, dat wensen we voor alle kinderen! Daarom zijn wij er voor ouders en verzorgers, vanaf de zwangerschap tot een kind 18 jaar is. We kijken hoe kinderen zich ontwikkelen en bieden preventieve zorg; snel, in de (vertrouwde) omgeving en samen met ouders, opvoeders en andere betrokkenen.

In Schiedam kun je terecht bij 2 CJG-locaties. Onze locatie aan de Noordvest is voor ouders, verzorgers en hun kinderen van 4 tot 18 jaar. Bij de locatie aan de Kerklaan zien we kinderen van 0 tot 4 jaar en hun ouders. Kies hieronder jouw locatie om de adresgegevens, openingstijden en faciliteiten te bekijken. Ook vind je dan meer informatie, bijvoorbeeld over het inloopspreekuur.

Wie

Kinderen
Jongeren
Volwassenen

Waar

Noordvest 20
Schiedam

Contact

Neem contact op met :

Contactpersoon
-17