Nieuws uit Schiedam - Senioren

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Schiedam West
Wandelen met de Erker
Iedere woensdagmiddag gaan we bij mooi weer en voldoende belangstelling wandelen,iedereen kan mee dus ook mensen met rollator en scootmobiel.Onderweg doen we een bakkie, deelname is gratis.
Schiedam West
Openingstijden de Erker
Zondag alleen bij kleine evenementen.Maandag t/m Vrijdag van 09.00 tot 24.00 uur.Zaterdag afhankelijk van activiteit.
Schiedam Centrum
Programma november
Een overzicht van alle activiteiten in de inloophuizen kun je vinden op www.inloophuizen.nl of klik op onderstaande link.
Schiedam West
Boekenruilstation De Erker
Er staat een hele grote boekenkast vol met boeken voor iedereen van jong of oud om mee te nemen.de boeken kunt u meenemen en ergens anders achterlaten, u kunt de boeken ook onder het genot van een kopje koffie in de Erker lezen.
Schiedam West
Schoon Plein Metrostation Troelstralaan
Schiedam-West ; een wijk die schoon, heel, veilig en duurzaam is. Daar gaan wij als bewoners voor. Initiatieven worden ontplooid vanuit de Bewonersraad West app. Als wijkbewoner van West kun je (gratis) laten registreren en deelnemen via de app.
Schiedam Centrum
Buurtplaatjes Schiedam-Oost!
Spaarde jij ze ook? De voetbal-, dieren- of Pokemonplaatjes die je als sticker in een boek plakt?Het Stedelijk Museum Schiedam en kunstenaar Maarten Bel komen deze zomer met een nieuwe variant: Buurtplaatjes Schiedam-Oost. Een spaar- en stickerboek met onder andere bewoners uit Schiedam-Oost. Woon je in deze wijk en wil je meedoen als ‘plaatje’? Het maakt niet uit hoe oud je bent, iedereen in Schiedam-Oost kan meedoen.Je kunt je opgeven via de website:
Schiedam
Museum wil praten over migratie!
Het Stedelijk Museum Schiedam wil Schiedamse migratie-verhalen meer aandacht geven. Want de stad wordt samen met migranten vormgegeven, al eeuwen lang. Het museum zoekt daarom Schiedammers met een migratie-achtergrond die verhalen willen delen in een 1:1 gesprek met een museummedewerker. Doe je mee? Het maakt niet uit of je eerste of zesde generatie bent, wat het thuisland van je familie is of hoe oud je bent. De gesprekken zijn digitaal. Medewerkers van het museum hebben hiervoor een
Schiedam Centrum
Online agenda
Activiteiten en evenementen binnen de Frankelandgroep overzichtelijk op een rij in online agenda op de website.