Diensten van Schiedam - Rolstoelvriendelijk

Ontdekt diensten van lokale organisaties

Schiedam
Wijkinloop
Heb je een korte vraag? Wil je graag dat iemand met je meedenkt? Kom dan naar de Wijkinloop!Vrijwilligers en professionals ontvangen je graag. Ze kijken met je mee en geven tips en adviezen en beantwoorden korte vragen.Je bent welkom voor een kop koffie of thee en voor uitleg over Wijkconnect Schiedam.Korte vragen kunnen soms meteen worden beantwoord. Als het langer
Schiedam
Mantelzorg Café
Ben jij mantelzorger en heb je behoefte om er even tussenuit te zijn? Even een lekker kopje koffie met andere mantelzorgers? Kom dan naar het mantelzorg café! Elke maand vindt er een mantelzorg café plaats in Schiedam. Een hapje, een drankje en iedere maand een ander thema.Je bent elke laatste dinsdag welkom van 10:00 - 12:00 uur. Bij Zalencentrum de Ark, Hargplein 101 in Schiedam.
DigiTaalhuis
Wil je de Nederlandse taal oefenen? Bekijk dan het aanbod via het DigiTaalhuis
Maakplaats Nieuwland
Creatief bezig zijn en verhalen delen over gezondheid?
Schiedam Groenoord
GoodCare: iets voor u?
Zorg naar menselijke maat. Geen QR-codes of medische verplichtingen, maar deskundige, liefdevolle zorgprofessionals die graag bij u thuis komen om u te helpen. Of het nu gaat om de dagelijkse activiteiten, medicatie, verzorging of hulp bij een dwarslaesie. Dus heeft u een PGB-budget en zoekt u hulp? Neemt u dan contact op voor een kennismaking.