Diensten van Schiedam - Jongeren

Ontdekt diensten van lokale organisaties

Schiedam
Wijkinloop
Heb je een korte vraag? Wil je graag dat iemand met je meedenkt? Kom dan naar de Wijkinloop!Vrijwilligers en professionals ontvangen je graag. Ze kijken met je mee en geven tips en adviezen en beantwoorden korte vragen.Je bent welkom voor een kop koffie of thee en voor uitleg over Wijkconnect Schiedam.Korte vragen kunnen soms meteen worden beantwoord. Als het langer
Schiedam
Mantelzorg Café
Ben jij mantelzorger en heb je behoefte om er even tussenuit te zijn? Even een lekker kopje koffie met andere mantelzorgers? Kom dan naar het mantelzorg café! Elke maand vindt er een mantelzorg café plaats in Schiedam. Een hapje, een drankje en iedere maand een ander thema.Je bent elke laatste dinsdag welkom van 10:00 - 12:00 uur. Bij Zalencentrum de Ark, Hargplein 101 in Schiedam.
Dungeons & Dragons
Op zoek naar avontuur met vrienden?
Schiedam Nieuwland
Kunst en alternative genezing
Door creativiteit open je de deuren naar spirituele en emotionele groei.
Schiedam
Cultuureducatie Basisonderwijs
De afdeling Cultuureducatie coördineert kunst- en cultuureducatie voor alle leerlingen van de basisscholen in Schiedam en voert het project 'Cultuureducatie met Kwaliteit' uit. De activiteiten zijn te vinden via de website Parels van Schiedam.
Schiedam
LHBTI+Support
LHBTI+Support biedt hulpverlening voor iedereen uit de LHBTI+ doelgroep. Het ESSM van stichting Humanitas biedt individuele gesprekken, groepsbijeenkomsten of ontmoetingsplekken voor de LHBTI+ doelgroep
Schiedam Centrum
Cultuureducatie Voortgezet Onderwijs
De afdeling Cultuureducatie van coördineert kunst- en cultuureducatie voor alle leerlingen van het voortgezet onderwijs in Schiedam t/m 18 jaar en voert het project 'Cultuureducatie met Kwaliteit' uit. De activiteiten zijn te vinden via de website Parels van Schiedam.