LHBTI+Support

Hulpverlening
Bijeenkomsten
Welzijn
LHBTI+Support biedt hulpverlening voor iedereen uit de LHBTI+ doelgroep. Het ESSM van stichting Humanitas biedt individuele gesprekken, groepsbijeenkomsten of ontmoetingsplekken voor de LHBTI+ doelgroep

Met LHBTI+Support biedt het ESSM van Stichting Humanitas een omgeving waar iedereen veilig en vertrouwd kan praten over gender, seksuele voorkeur en alle uitdagingen die daarbij komen kijken.

LHBTI+

LHBTI+Support is geschikt voor iedereen die behoort tot de LHBTI+ doelgroep of die een naaste uit de LHBTI+ doelgroep heeft. LHBTI staat voor Lesbisch, Homoseksueel, Biseksueel, Transgender en Intersekse. De + staat voor alle genderidentiteiten en seksuele geaardheden die (nog) niet in deze afkorting zijn meegenomen, zoals bijvoorbeeld non-binair en aseksueel.

Vormen van hulpverlening

Ben je inwoner van Schiedam en behoor je tot de LHBTI+ doelgroep? Of heb je een naaste uit de LHBTI+ doelgroep? Dan ben je welkom bij het ESSM!

De LHBTI+Support bestaat uit zowel individuele gesprekken als diverse groepsbijeenkomsten. Zo kunnen we aansluiten op jouw behoefte. Zo zijn er bijvoorbeeld groepsbijeenkomsten specifiek voor jongeren of naasten, maar zijn er ook veel deelnemers die zowel individuele gesprekken voeren, als in groepen deelnemen. Onze maatschappelijk werkers gaan graag het gesprek met je aan, om te kijken wat het beste bij jou past.

Voor LHBTI+ jongeren biedt het ESSM een veilige plek om samen te komen in The Hang Out 010. Hier kunnen jongeren met elkaar in gesprek gaan, of leuke activiteiten ondernemen als bordspellen of dansles. Neem hier een kijkje op de website van The Hang Out 010: http://thehang-out010.weebly.com.

Contact

Meer weten? Neem dan een kijkje op https://humanitas-rotterdam.nl/essm/

Direct contact opnemen kan via telefoonnummer 010-236 52 12 Op werkdagen tussen 8.30 uur en 17.00 uur.

Ook zijn we per mail bereikbaar via lhbisupport@stichtinghumanitas.nl.

Wie

Jongeren
Volwassenen
Senioren

Prijs

Gratis