Gratis advies energiebesparing

Advies
Energie besparen is geld besparen. De energiecoach helpt je op weg met gratis advies.

De prijzen van elektriciteit en gas zijn hoger dan ooit. Hét moment dus om je huis energiezuiniger te maken. Met een paar eenvoudige maatregelen bespaar je al flink op je energierekening. De eerste winst zit 'm in iets dat niet kost: je gedrag aanpassen. Laat geen onnodig licht branden en zet de verwarming laag of uit in kamers die je niet of nauwelijks gebruikt. Sluit alle tussendeuren om de warmte binnen te houden. Daarnaast verdienen relatief kleine investeringen in bijvoorbeeld tochtstrips, een brievenbusborstel en ledlampen zich al snel terug.

Als je een koopwoning hebt en bereid bent om te investeren, dan maak je grote stappen met vloer-, gevel of dakisolatie, HR-glas en een zuinigere ketel.

Gratis advies

Wil je je energieverbruik verminderen maar weet je niet hoe je dat aanpakt? De energiecoach helpt je graag op weg. Hij loopt samen met jou een rondje door je huis en geeft allerlei tips en adviezen, rekening houdend met jouw wensen en mogelijkheden. Het advies is volledig gratis, vrijblijvend en 100% onafhankelijk. Na afloop bepaal je zelf met welke tips je aan de slag gaat en wanneer.

Wie zijn de energiecoaches?

Energiecoaches zijn Schiedammers met verstand van duurzaamheid die hun kennis graag delen met stadsgenoten. Inwoners van Schiedam (huiseigenaren en huurders) kunnen gratis van hun diensten gebruikmaken. Een afspraak maken kan op de website van Energiek Schiedam: www.energiekschiedam.nl/coach

Wie

Volwassenen
Senioren

Prijs

Gratis

Contact

Heb je een vraag?
Stuur ons een bericht via het onderstaande contactformulier:

Energiek Schiedam
-7