Agenda van Schiedam

Ontdek de 19 (terugkerende) activiteiten en doe mee!

Schiedam Noordrand
Vandaag 10:00
Visiteclub
Kom gezellig bij de visiteclub Herkent u dat? Dat u door het vele thuis zijn in verband met Corona wat moeite heeft om nu weer iets leuks buiten de deur te gaan doen? En dat dit extra lastig is omdat u weinig mensen om u heen heeft?  Misschien is de visiteclub van Seniorenwelzijn dan iets voor u. Bij de visiteclub komt u wekelijks met een vaste, kleine groep senioren samen. Samen doet u leuke en interessante activiteiten en bespreekt u alledaagse zaken die u bez Lees meer...
Schiedam Noordrand
Vandaag 13:00
Klaverjasclub 'Martinus' in De Ark
Een zeer gezellige klaverjasclub waar meedoen belangrijker is dan winnen. Onder het genot van een drankje wordt het spel gespeeld. Kun u (nog) niet klaverjassen dan kunt u het gewoon leren! Kom gewoon een keertje kijkenen zie hoe gezellig we het hebben op de dinsdagmiddag!
Schiedam Noordrand
Vandaag 13:30
Seniorengymnastiek De Ark
Bewegingslessen onder leiding van oefentherapeut Cesar Roselien Olsthoorn. Er wordt gewerkt aan verbetering van de lichamelijke conditie en spierkracht via training van dagelijkse bewegingen, coördinatie, hersengym en mobiliteit. De nadruk ligt op plezier in bewegen binnen de gezelligheid van de groep. Na afloop is er gelegenheid tot bijpraten.
Schiedam Noordrand
Vandaag 19:00
Weight Watchers in de Ark
Onder deskundige leiding gewicht verliezen en een gezonde leefstijl aannemen.
Schiedam Noordrand
Vandaag 19:00
Weight Watchers in de Ark
Onder deskundige begeleiding afvallen met behulp van wekelijkse bijeenkomsten waarbij de steun in de rug zeker wordt gegeven om overtuigd een gezonde leefstijl na te streven.
Schiedam Noordrand
Vandaag 20:00
Koninklijk Mannenkoor Orpheus
Orpheus is op zoek naar nieuwe enthousiaste leden. Ervaring is zeker niet noodzakelijk. Onder de deskundige leiding van dirigent Annelies Prins wordt wekelijks een gevarieerd repertoire ingestudeerd. Zeker geen bijzaak is de gezellige sfeer ook in de pauze en na de repetitie waar onder het genot van een drankje nog gezellig wordt nagepraat. Wees welkom om een keer mee te doen! Ieder vogeltje zingt zoals het gebekt is.
Schiedam Noordrand
Morgen 29 maart09:30
ComputerLokaal
Elke woensdagochtend tussen 9.30 – 12.00 is er ComputerLOKAAL in de BuurtvlinderWekelijks zijn computerdocent Willem en een taalvrijwilliger Leo aanwezig in het lokaal van de Buurtvlinder. Het lokaal is ingericht met zes desktops, een wifi- aansluiting en een printer. Volwassenen wijkbewoners zijn welkom om te werken aan hun CV, sollicitaties zoeken / schrijven / versturen en formulieren voor officiële instanties te downloaden en printen.
Schiedam Noordrand
Morgen 29 maart09:30
Koffieclub voor Senioren De Brug
Gezellige bijeenkomsten in Wijkcentrum De Brug waarbij ontmoeting centraat staat. Ieder kwartaal wordt er door vrijwilligers en deelnemers een gevarieerd programma gemaakt. Kom gerust een keer langs om kennis te maken. U bent van harte welkom!
Schiedam Noordrand
Donderdag 30 maart09:30
Wijkochtend Noordrand
Heb je een korte vraag? Wil je graag dat iemand met je meedenkt? Kom dan naar de Wijkochtend Noordrand!Vrijwilligers en professionals ontvangen je graag. Ze kijken met je mee en geven tips en adviezen en beantwoorden korte vragen.Je bent welkom voor een kop koffie of thee en voor uitleg over Wijkconnect Schiedam.Korte vragen kunnen soms meteen worden beantwoord. Als het l Lees meer...
Schiedam Noordrand
Donderdag 30 maart13:30
Mandala tekenen in De Ark
Teken vrijblijvend een keer gratis op proef mee. Ervaring met tekenen is niet nodig.
Schiedam Noordrand
Maandag 03 april12:15
Teken- en schilderclub De Ark
Bent u liefhebber van tekenen en schilderen en heeft u op maandagmiddag nog wat vrije tijd? Dan is onze tekenclub misschien iets voor u...Wij maken gebruik van verschillende materialen o.a. aquarelverf, acryl, parelkrijt, kleurpotloden, houtskool etc.Iedereen is vrij in het te gebruiken materiaal en onderwerp.In deze tekenclub is er plaats voor zowel beginners als gevorderden en er is nog plaats voor nieuwe leden.Vindt u het leuk om in groepsverband te tekenen kom Lees meer...
Schiedam Noordrand
Maandag 03 april13:00
Ontmoetingsclub De Ark
Gezellige bijeenkomsten waarbij ontmoeting centraal staat en lief en leed gedeeld wordt. Ieder kwartaal wordt er door de deelnemers en vrijwilliger een gevarieerd programma gemaakt. Kom gerust een keer langs om kennis te maken. U bent van harte welkom!