Agenda van Schiedam

Ontdek de 20 (terugkerende) activiteiten en doe mee!

Schiedam Zuid
Vandaag 10:00
Knutselen
Een creatieve ochtend 10:00 - 12:00 uur met begeleiding van Lenie. Kosten zijn 1 euro per keer, consumpties voor eigen rekening.
Schiedam Nieuwland
Vandaag 12:30
Creatief Ontmoeten
Kom creatief meedoen onder het genot van een kopje koffie of thee
Schiedam Groenoord
Vandaag 13:30
Creamiddag
De groep dames is met allerlei creativiteiten bezig, zoals breien, haken, borduren, kaarten maken etc.
Schiedam Noordrand
Morgen 29 maart09:30
Koffieclub voor Senioren De Brug
Gezellige bijeenkomsten in Wijkcentrum De Brug waarbij ontmoeting centraat staat. Ieder kwartaal wordt er door vrijwilligers en deelnemers een gevarieerd programma gemaakt. Kom gerust een keer langs om kennis te maken. U bent van harte welkom!
Schiedam Nieuwland
Morgen 29 maart10:30
Creaochtend
Samen creatief bezig zijn. Eigen materiaal meenemen
Schiedam Oost
Morgen 29 maart13:00
Creaclub voor kinderen
Creatief bezig zijn is leuk én samen knutselen is ook nog eens heel gezellig. Zit je op de basisschool en heb je zin om samen met wijkgenootjes te komen knutselen en spelen? Dat kan elke woensdagmiddag bij de creaclub in het wijkhuis. Meedoen is gratis!
Schiedam Zuid
Morgen 29 maart14:00
Club DOCK
Voor kinderen van de basisschool een veilige plek om zichzelf te zijn en talenten te ontwikkelen. Knutselen, bingo, sport en spel, muziek, zingen. €0,50 en met chips en drinken €1,50.
Schiedam Centrum
Donderdag 30 maart10:00
Tekenenenzo
TekenenzoTekenen/schetsen aan je eigen werk of rondom een thema of met een bepaald materiaal, genieten staat voorop.​Tekenen is een ontspannen bezigheid. Lekker even je hoofd leegmaken.De bijeenkomsten zijn heel toegankelijk.Je hoeft geen ervaring te hebben. Je kiest zelf wat je wil maken. Er zijn tal van inspiraties en je kan uiteraard ook zelf iets meebrengen.We werken oa. met pastelkrijt, houtskool,potlood. Maar natuurlijk is er meer mogelijk.​Dus Lees meer...
Schiedam Oost
Donderdag 30 maart10:00
Dagbesteding voor 55+
Als je een dagje ouder wordt, is op een plezierige manier de dag doorkomen niet altijd zo vanzelfsprekend meer. Vaak wordt ook het onderhouden van sociale contacten wat lastiger. Daarom biedt DOCK twee keer per week een programma voor mensen die zelfstandig wonen en behoefte hebben aan wat reuring en gezelligheid. Elke donderdag kun je van 10.00 tot 13.00 uur terecht in het wijkhuis. Om een kaartje te leggen, iets creatiefs te doen of een praatje te maken. Of om onder begeleiding van e Lees meer...
Schiedam Zuid
Donderdag 30 maart13:30
Handwerk en spelletjes
Gezellig samen handwerken of spelletjes doen.
Schiedam Noordrand
Donderdag 30 maart13:30
Mandala tekenen in De Ark
Teken vrijblijvend een keer gratis op proef mee. Ervaring met tekenen is niet nodig.